Légy magadra büszke és inspirálj másokat!

Rólam

Bajusz Krisztián vagyok, 24 éves, személyi edző. Több mint 11 éve foglalokozom aktívan testedzéssel. Fiatalabb éveimben saját testsúlyos edzéseket végeztem, ami egy jó alapot nyújtott, hogy  később, 17 évesen a súlyzós edzést is elkezdjem. A kihívások keresése és a fitnesz iránti rajongás sarkallt arra, hogy 20 évesen versenyezni kezdjek. 8 országos fitness versenyen vettem részt és  egyetlen kivétellel mindegyiken dobogós helyezést szereztem. 

Fontos szempont számomra, hogy egy edző ne csak beszéljen az útról, hanem járja is azt és igyekszem az edzetteimnek hiteles motivációt nyújtani. Az edzett sikerét az én sikeremnek is érzem ugyanúgy, mint a kudarcot, ezért szívügyemnek tekintem, hogy segítsem őket a céljaik elérésében.

Magával a fitnesszel kapcsolatban nem csak a külsőségeket tartom szem előtt. Hiszem, hogy ha jobban odafigyelünk a testünkre, hosszabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk. Egy jó közérzettel jobban tudjuk értékelni az élet minden örömét. Egyszer mindeki meghal, de nem mindegy, hogy az addig eltelt időt milyen minőségben éli meg.

Táplálkozással és edzéssel kapcsolatos tudásomat egész fiatal koromtól kezdve szakirodalmakból és változatos forrásokból merítettem, amiket sikerrel alkalmazok a mindennapokban. Folyamatos tanulással igyekszek naprakész lenni. Felismerem mi az, ami trendi, de haszontalan, viszont igyekszem változatosságot vinni az edzésekbe és támogatok mindent, ami funkcionálisan is fejleszt.

Edzői végzettségem a IFBB Academy - Nemzetközi Szakedzőképzés keretében szereztem, ahol fő szempont volt, hogy az átadott ismeretek csakis tudományosan alátámasztottak legyenek.

Jelenleg Budapesten a B4 Fitness-ben dolgozom személyi edzőként, ahol kellemes és nyugodt környezetben végezhetjük az edzéseket.

Végzettség: 
IFBB Academy - Nemzetközi Szakedzőképzés

Versenyeredmények:
2016 Fitbalance Men's Physique arany minősítés
2016 Scitec Muscle Beach ezüst érem
2017 IFBB Magyar Kupa ezüst érem
2017 Magyar Egyetemi Országos Bajnokság arany érem
2017 Fitbalance Junior ezüstérem
2017 Fitbalance Men's Physique -179 bronz érem
2017 Scitec Muscle Beach ezüst érem
2019 Superbody 9. helyezés